Legal

Els dominis jsf.es, jsf.cat, inecensor.jsf.es, etc. són propietat de JSF Software S.L., amb C.I.F. B60310737. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona - Volum 25675 – Foli 0153 – Full 92876. El domicili fiscal de l’empresa és al carrer Sant Antoni Mª Claret, 486 Despatx 1A. Us podeu posar en contacte amb nosaltres al tel.: +34 933490806 o e-mail: info@jsf.es

Propietat intel•lectual

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit pels drets de propietat industrial i intel•lectual que l’usuari ha de respectar. “InetCensor” i “JSF.XM” són marques comercials registrades propietat de JSF Software, S.L. Els noms de l’empresa i els logotips dels noms d’empresa esmentats en aquest lloc web són marques comercials o marques comercials registrades de les empreses corresponents. No està permesa la reproducció o distribució dels continguts (de qualsevol tipus) publicats en aquest lloc web sense el consentiment explícit de JSF Software, S.L., això inclou textos, gràfics, codi font així com qualsevol altre contingut proporcionat des d’aquesta pàgina web.

Responsabilitat dels enllaços

JSF Software, S.L. inclou en els seus llocs web una sèrie d’enllaços a pàgines dels seus proveïdors i clients, únicament amb la intenció de fer publicitat dels projectes realitzats per encàrrec d’aquests. JSF Software, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o es relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals s’incorporaran als fitxers titularitat de JSF Software, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que ens puguin sol•licitar. Per a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que contempla la Llei, us podeu dirigir mitjançant carta a C\Sant Antoni Mª Claret, 486 Despatx 1A., Ref. Protecció de dades.